Despre noi

Avand un istoric ancorat mai mult in domeniul prezentului, fiind infiintata in anul 2011, compania FIBACRYL  ofera pe piata de desfacere o gama mai restransa de obiecte sanitare, dar care incearca sa tina pasul cu schimbarile stilistice si tendintele actuale. Procesul de creatie si productie se concentreaza pe parametrii ce tin de ergonomie, implicit comoditatea utilizatorului. Acest concept este  sustinut si de o experienta a fondatorului de peste 20 de ani, el activand in domeniul productiei de cazi de baie din anul 1994, fiind membru ale echipei care produce primele cazi de baie din materiale compozite din Romania .

Domeniul de productie este variat, de la cazi de baie, cadite de dus, panouri de dus, lavoare, chiuvete de bucatarie, piscine si minipiscine si ramura mult mai variata a obiectelor din fibra de sticla. Cazi de baie din acril ofera posibilitati de forma aproape nelimitate, astfel încat chiar si o cada de baie tradiționala, dreptunghiulara  poate avea un design surprinzator al spatiului interior si ofera o varietate de forme ergonomice, cotiere,  forme mai mult sau mai putin perpendiculare ale spatarului si partilor laterale, etc. Pe scurt, o cada dreptunghiulara poate oferi multe surprize placute.

Procesul tehnologic in ceea ce priveste cazile de baie si caditele de dus , foloseste ca materie prima placi acrilice sanitare, antibacteriene, de o grosime de 4 mm.  Acestea sunt termoformate cu ajutorul unui utilaj computerizat, iar ulterior ranforsate cu poliesteri armati cu fibra de sticla. Produsul finit este unul de calitatate, caracterizat printr-o suprafata lucioasa, non-poroasa, usor de intretinut, pastrandu-si culoarea si forma pentru un timp indelungat.